tag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post1518124177028025924..comments2019-04-08T12:17:04.053+02:00Comments on Puttes Vinspalt: Kantareller och bourgognePuttehttp://www.blogger.com/profile/13763688320051965291noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post-33961736519617004842011-11-08T15:26:55.469+01:002011-11-08T15:26:55.469+01:00Strålande, skickade dig ett mail imorse från mobil...Strålande, skickade dig ett mail imorse från mobilen, brukar gå sådär... <br /><br />Blir du en eller flera? Är du ensam kan du alltid hänga med David Svenssonsmakaren :)<br /><br />/FredrikFredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post-36098654340086191692011-11-07T23:05:52.149+01:002011-11-07T23:05:52.149+01:00Hej Fredrik!
Tack för trevlig inbjudan. Jag är vis...Hej Fredrik!<br />Tack för trevlig inbjudan. Jag är visserligen ganska insnöad på bourgogne, men nebbiolo funkar definitivt också. Jag bokar in detta!Puttehttps://www.blogger.com/profile/13763688320051965291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post-66256185372199644622011-11-07T21:26:03.417+01:002011-11-07T21:26:03.417+01:00Svampskogen har inte vart sig lik denna säsong :)
...Svampskogen har inte vart sig lik denna säsong :)<br />Bourgogne i all ära men om du är sugen på nebbiolo så har jag anordnat en liten bloggträff (o vanligt folk ;)) på Högberga Gård den 26 nov. Skulle vara kul om du kom! Vi är ett gäng vinbloggare som kommer. Och en o annan ostbloggare ;)<br /><br />Självkostnadspriset är 425:- Vad som ingår kan du läsa mer om på: http://www.who-cut-the-cheeze.se/2011/10/inbjudan-en-kvall-med-fratelli-revello-ostar-och-mat/Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.com