tag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post7000782237707493961..comments2019-04-08T12:17:04.053+02:00Comments on Puttes Vinspalt: Vintips - Hattenheimer SchutzenhausPuttehttp://www.blogger.com/profile/13763688320051965291noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post-51224642411094767532008-12-02T00:03:00.000+01:002008-12-02T00:03:00.000+01:00Tack för din kommentar. Kul att du också gillade d...Tack för din kommentar. Kul att du också gillade det. Matkombinationen du föreslår får det onekligen att vattnas i munnen.<BR/><BR/>Jag reser till Tyskland imorgon, och hoppas få tid att besöka Georg Breuer, och kanske hitta något ännu bättre än Riesling Sauvage. De gör ju en hel del bra viner....Puttehttps://www.blogger.com/profile/13763688320051965291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4031417606463105011.post-45172998176563326472008-12-01T23:55:00.000+01:002008-12-01T23:55:00.000+01:00Hej där - trevlig spalt! Jag provade nyss Hattenhe...Hej där - trevlig spalt! Jag provade nyss Hattenheimer etc, etc med ungefär samma resultat som du. För sitt pris är det mycket drickvänligt, om än jag tycker att prisskillnaden mot t ex Georg Breuers riesling sauvage märks. <BR/><BR/>När jag funderade på lämplig mat till det så for tanken i väg till en linguini med gräddig sås med vitt vin, spänstiga räkor och kanske lite lime. Känns som en klockren kombo!konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.com