lördag 15 januari 2011
Champagne på jobbet?
När vi skall fira något på jobbet så blir det oftast en tårta till kaffet. Är det riktigt festligt så åker kanske några politiskt korrekta ciderflaskor fram. Alkoholkonsumtion på kontoret är dock helt tabu, av goda skäl. Men ibland måste man våga bryta reglerna. Efter ett mycket framgångsrikt 2010, och dessutom passerandet av milstolpen 100 000 kunder, så räckte det liksom inte med bara cider längre. Därför avslutade vi härom morgonen vårt stormöte med att smälla några äkta champagne-korkar. Bara ljudet får ju feststämningen att infinna sig momentant. Valet föll på den gamla favoriten 2005 Palmer Millésime Brut, och det verkade som om medarbetarna uppskattade initiativet. Vi lyckades dock bara knäcka 6 flaskor på ca. 50 personer, så intaget var ganska modest. Men champagne är alltid champagne, och i detta fall dessutom kall, torr och gratis.....
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar